divendres, 6 d’octubre del 2023

SEGELLS DE QUALITAT DEL CONSELLS VALENCIÀ DE LA JOVENTUT DEL REFUGI DE LA BASTIDA

     
    El refugi de la Bastida, rep del Consell Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana, els segells de qualitat els quals es permeten identificar d’una forma mes rapida i senzilla aquelles zones i instal·lacions que mes s’adapten a les nostres necessitats. S’han desenvolupat diferents segells que faciliten les cerques amb l’objectiu d’aproximar els establiments cada necessitat i realitat.

Els dos segells que s’han valorat per Mes Que Acampar son:

Els sostenible, on es valora el respecte pel medi ambient, aquest segell amb l’objectiu de premiar aquells allotjaments que compartisquen una sostenibilitat i respecte amb el medi ambient.

·       Contenidors de reciclatge: Les instal·lacions tenen contenidors de reciclatge suficients per a poder separar els residus de forma correcta.

·       Ús de plàstic responsable: No utilitza plàstic d’un sol ús.

·  Energies renovables: La seua energia prové almenys un 80% d’energies renovables: tant si ho assegura l’empresa proveïdora com si tenen font d’energia pròpia.      

El Oci Educatiu,les acampades i campaments són una experiència educativa molt enriquidora i un espai molt important per aconseguir els objectius educatius que es marquen i ens marquem tant xiquetes i xiquets com joves.  

·       Experiència educativa: Les instal·lacions estan adaptades per a fer activitats d’oci educatiu i de temps lliure que permeten treballar valors i aspectes com la superació personal, el treball en equip, etc., o proporcionen noves experiències a les persones que participen.

·       Projectes educatius: Les instal·lacions proposen diferents projectes educatius de qualitat que permeten gaudir d’una experiència d’oci i temps lliure més significativa independentment dels serveis contractats i d’anar amb monitores i monitors propis o no.

·   Aula de formació: Les instal·lacions tenen aules adequades per a fer conferències, reunions o cursos de formació, condicionades per a aquest objectiu i amb espai ampli.

En el acte de lliurament dels segells han estat els regidors, Fernando Benavent Canet, Vicente Salvador Benavent Alberola i un representant del GMValldigna.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada