dilluns, 21 de juny del 2021

JORNADA ESPORT INCLUSIU A LA BASTIDA

 Aquest diumenge al Refugi-Alberg de la Bastida s’ha dut a terme una jornada d’Esport inclusiu a càrrec l’Associació LOSMEJORESGUERREROS de la Pobla del Duc. Els participants han pogut gaudir del Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda, amb bon ambient esportiu i mediambiental, un entorn privilegiat situat a la Vall d’Albaida.

 Ha realitzat una cursa/marxa de 15 km, on han participat discapacitats en cadira de muntanya Joëlette i cadira de rodes adaptada aquestes modalitats esportives, que es poden realitzar gracies a l'aprenentatge i el treball dels portadors o conductors. La Joëlette és una cadira tot terreny amb una sola roda que permet a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o amb discapacitat practicar el senderisme o participar en curses, amb l'ajuda de varis acompanyants.

L'acompanyant posterior assegura l'equilibri de la Joëlette i l'acompanyant davanter s'encarrega de la tracció i direcció. Concebuda tant per a passejar en família com per a un ús esportiu, la Joëlette permet accedir a llocs que són inaccessibles a les cadires de roda convencionals. Fàcilment plegable, es pot transportar en el maleter d'un cotxe.

Tant l’ajuntament de Quatretonda con el Grup Muntanya Valldigna, agraeixen la llavor d’estes persones i fiquen a l’avanç el Refugi-Alberg la Bastida, donat la situació dins de l'entorn del Paratge Municipal de la Serra de Quatretonda, que fan un lloc privilegiat per a la practica d'aquest esport.

#losmejoresguerreros #lasmejoresguerreras #lesionmedular #enfermedadesraras #YoSoyRar@ #ADNcazarettos #trail #trailrunning #running #equipo #joelette #spinalcordinjury #superatuslimites #survivor #viaverde #Quatretonda #montañainclusiva #nodejesdeintentarlo #deportesinbarreras #walkingafterspinalcordinjury #handbike #weelchair #rehabilitation #workout #paralysisrecoveri #montaña #inclusión #deporteadaptado #notodoslosheroesvuelan









 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada