dilluns, 28 de març del 2016

EL REFUGI LA BASTIDA, CENTRE D'INFORMACIÓ TURÍSTICA EN PLENA SERRA

El refugi de la Bastida es converteix com un altre punt d'informació Turística de la Vall d'Albaida, durant aquestes festes de Pasqua i les que vénen de Sant Vicent, la Bastida estarà informant a totes les persones que passen pel Paratge Natural de la Serra de Quatretonda, amb fullets i una sèrie d'informació turística, tant dels voltants del Refugi de la Bastida com de tota la comarca de la Vall d'Albaida.

Aquesta iniciativa turista, està sent molt bé rebuda pels centenars de visitants que durant aquestes festes estan visitant el Paratge Natural de la Serra de Quatretonda, s'acosten a tant per a recórrer les seues senders com per a passar un dia en contacte amb la naturalesa. La Bastida els ofereix als visitants amb una àmplia informació tant de fullets, com una personalitzada de tota la Serra i de la comarca, es converteix com un punt neuràlgic d'informació turística en plena serra. Perquè els usuaris coneguen ínsito els llocs i paisatges així com l'àmplia oferta turística que els pot oferir la Comarca de la Vall d’Albaida.


Tant des del Grup Muntanya Valldigna com l'ajuntament de Quatretonda, que col·laboren activament en la promoció dels valors paisatgístics monumentals i turístics tant de la localitat com de tota la comarca, estan molt satisfets amb l'èxit que ha tingut aquesta iniciativa i es comprometen a continuar-la així com dotar-la de nous elements que contribuïsquen a la difusió i promoció Turística del municipi i de la Comarca de la Vall d'Albaida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada