dimecres, 29 de maig del 2013

ACTIVITATS AL REFUGI DE LA BASTIDA D’AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

“CONEIX EL PARATGE NATURAL MUNICIPAL DE LA SERRA DE QUATRETONDA”


El Grup Muntanya Valldigna aposta pel turisme a Quatretonda. Aquest cap de setmana passat va rebre la visita de dos grups de gent amb la finalitat de conèixer el Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda.

El dissabte, 25 de maig, un grup de cavallistes d'arreu de la Comunitat Valenciana i d’altres llocs van fer una marxa eqüestre pel Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda. A les 11 hores van esmorzar al refugi de La Bastida. Membres del GMV els van donar informació sobre el paratge: plànols de senders, tríptics, etc. Més tard, van continuar la marxa pel Camí de la Serra fins arribar a la població de Quatretonda.

El diumenge, 26 de maig, un grup de gent major, acompanyats dels seus fills, van poder gaudir d’un dia esplèndid en el paratge. Van visitar el Pla dels Engolidors i la Cava dels Conills. A les 14:30 hores, van poder assaborir un bon plat de paella valenciana al refugi de La Bastida, i després, tornaren cap a casa.

Des del Grup Muntanya Valldigna seguirem treballant per donar a conèixer el Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda on podem trobar una gran riquesa paisatgística i botànica, a més de la història i la cultura pròpia de l’entorn.

També volem destacar i agrair la col·laboració de l’ajuntament de Quatretonda per la seua bona disposició i col·laboració en la difusió d'este tipus d’activitats a fi de promocionar el turisme en la seua Població. 
 ___________________________________________________________________  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada