QUI SOMGrup Muntanya Valldigna, entitat gestora del Refugi-alberg-aula de la natura "La Bastida", està format per persones amb gran esperit de treball i vocació, formació tècnica i professional i per tant altament capacitades per a oferir els servicis necessaris per a assegurar a tots els usuaris una estada o visita adaptada a les seues exigències.
L'alberg compta amb les instal·lacions següents: aigua calenta, calefacció, llum, dutxes i banys, servici de menjars per encàrrec i per al personal hostatgen-te i sobretot un paisatge i un entorn mediterrani digne d'admirar i recordar.
Posem a la vostra disposició professionals encarregats d'activitats com ara guies i excursions, itineraris mediambientals, rutes de bicicleta de muntanya, barrancs, escalada, rutes a cavall, rutes culturals pels pobles de les proximitats, tallers mediambientals, vivers forestal, arqueològic... Tot el que és necessari perquè qualsevol persona de qualsevol edat i condició física puga disfrutar de la naturalesa en funció de les seues exigències i prioritats.
Visita les seccions d'esta web per a aconseguir informació mes detallada sobre el que podem oferir-te o bé posa't en contacte amb nosaltres .
Des de La Bastida saludem tots els usuaris, amics i companys que heu fet possible que podem mamprendre amb este repte que tant ens apassiona " Augmentar el respecte i donar a conéixer la població nostre patrimoni natural".